۷ پاسخ

اگر ریفلاکس داره شیرخشک ندین

بهترین شیر خشک برای وزن دهی سوپرامیل هست ولی باید به بچه تون بسازه امتحان کن نساخت آپتامیل بده باز نساخت بیومیل بده یه وقت میبینی هیچکدوم نمیسازه باید بری سراغ مدل هایپو آلرژیک همون برند ها من پیرم دراومد تا فهمیدم چی میسازه به پسرم بعد از ۴ پنج تا شیر خشک رسیدم به آپتامیل پپتی جونیور که بالاخره بهش ساخت خداروشکر وزندهیشم خوب بود آپتامیل

شیرخشک ندی بهتره..با دکترش مشورت کن از ۵ ماهگی غذاشو شروع کن

شیرخشک اپتامیل بگیر روزی ۲ یاسه وعده هربار ۳ قاشق یا۹۰ سیسی درست کن بده بهش

نان خوبه ۱۲۰سی سی هر ۲ یا ۳ ساعت یبار

ببلاک وزن دهیش خوبه شبی سی یا شصت سی سی بهش بده

سینه خودت ول نمیکنه امپامیل