۱۴ پاسخ

سلام ایشاالله که سالمه و هرچی میخای بشه

انشالله که هر چی که خدا صلاح میدونه باشه
انشالله که پسر باشه .
برای منم دعا کنید پسر باشه

سلام عزیزم پیام تو خوندم کنجکاو شدم درسته یک ماه قبله ولی حالا چیشد جنسیت بچتون رفتین سونو

خب حالا چی شده جنسیت بچتون

انشاالله به سلامتی بری وبرگردی هرچی مصلحت باشه انشاالله خدا یه پسر کاکل زری بهتون میده .

سلام عزیزم انشاالله هر چی خدا به مصلحت بدونه
منم یه دختر دارم انتظار داشتم دومی هم دختر باشه. گفتم خدا هر چی به صلاح میدونی. وقتی گفت پسره شوکه شدم. نمیدونم پسر رو چه طور باید تربیت کرد. به نظرم سخته

انشالله عزیزم که سالم باشه او پسره خوشکل مث خواهرش باشه

انشالله حضرت زینب ی پسر بده بهت ب حق این روز شهادتش ،منم فردا آنومالی میرم دعا کنین سالم باشه

انشالله سالم باشه پسر باشه منم دوست دارم بچم پسر بشه امروز رفتم سونو گفت شبیه دختره ولی تو آنومالی که بزرگ میشه دقیق تره خدا کنه برای منم سالم باشه پسر بشه هم من هم شوهرم پسر دوست داریم

ایشالله عزیزدلم که اول سالم باشه بعدهم خدابهت یه پسربده توکلت بخدا

ایشاالله که پسره نگران نباش تو سونو ان تی احتمال چی داده بود؟؟بیا بگو نتیجه رو

عزیزم انشالله هر چی میخای خدا بهت بده

انشاالله هرچی خدا بخواد

ایشالا خدا یه پسر سالم و ماه مث دختر گلت بهت بده برای ماهم دعا کن