۳ پاسخ

هفته اول رو با فرنی ارد برنج شروع کن و از هفته دوم حریربادوم بده، طرز تهیه همه هم توی گهواره هست هم توی گوگل، از هفته سوم هم سرلاک و پوره میوه هایی مثل موز، سیب یا گلابی بده

اول فرنی و یه هفته بده بعد حریر بادوم شروع کن یه هفته بعد پوره هویج و پوره سیب و پوره کدو حلوایی و پوره سیب زمینی همه بینشون پنج روز فاصله بزار تا غذای جدید که اگه حساسیت داشت نشون بده از چیه... بعدم سوپ شروع کن

شیرخشک اپتامیل بگیر برای حریر بادوم و بقیه غذاهاش. دستورش تو همین برنامه گهواره قسمت ابزارها هست طرز تهیه کامل توضیح داده ی