۴ پاسخ

من پسر اولمو‌با حلقه ختنه کردم عالی بود بی دردسر سر ۵ روزم حلقش افتاد،،،،اون دکتر بنده خدا فوت کرده،،پسر دومم و که حتی دیگه بردم الان بعد ۱۴روز حلقش یکم تکون خورده خییییلی طول کشید برای پسر دومم،،،،نمیدونم به دسته دکتره که خوب باشه،،

سوال منم هست نمیدونم سنتی خوبه یا حلقه

سلام من پسرمو به روش سنتی پیش دکتر بردم و انجام دادم خیلی راضی هستم و زود خوب شد

سلام دکتر به من گفت تا ۵ کیلو نشده ختنش نکن. و رو تجربه ی بچه برادرام به نظرم ختنه با حلقه بهتر از جراحیه