۶ پاسخ

منم همین جوری بودم کرم زدم خوب شد اب هم زیاد بخور

سلام قرمز واژنت

بخیهاتو نگاه کردی باز نشده؟ من میسوخت نگا کردم باز شده بود

پوست انار ترش پیدا کنی بجوشونی خودت باهاش بشوری سریع خوبه خوب میشی من اینکار کردم خوب شدم اصلا نمیتونستم بشینم

تو آب گرم بشین گرماش زیاد باشه نسوزی ولی گرم باشه
بعد بزار هوا بخوره ی تایمی زیرت زیر انداز بنداز شورتت در بیار
مسکن دیفلوفناک بخور ب من ۱۲ ساعات یکی داده

عزیزدلم منم اینجوری بودم به مرور زمان خوب میشی،برا سوزش واژنت آب زیاد بخور بزار ادرارت جمع بشه بعد برو دستشویی بخاطر سون سوزش و کم آبی بدن،بخیه هاتم بکشی یکی ۲روز بعد راحت میشی،کشیدیشون؟؟