۱۱ پاسخ

برو حجامت کن پشت گوششو انگاری آب روی آتیش فوری خوب میشه

اگ گفتن بستری،حتما ببر
زردی اگ بالا بره خیلی خطرناکه خیلی
لطفا سرسری نگیر ،اگ جلوش گرفته نشه مجبورن خون بچه رو عوض کنن

عزیزم یه قرص فنوباربیتال هست که زردی رو زود خوب میکنن ولی دکتر باید حتما بده ومقذارش رو بگه ...به دکتر بگو شاید تجویز کرد به پسر من تجویز کرده بود

شیر خشت و اب انار شیرین هم بده من این کارا کردم کم شد ولی پایین نیومد تا دکتر قرص فنوباربیتال 15 داد 5تا دونه 1چهارمش هر 8ساهت دادم دادم خوب خوب شد

قطره بیلی ناستر خوبه به نظرتون بهش بدم؟

زردی بچه اگر بالاست زودتر اقدام کنید و بستری کنید عزیزم. با اینکارا و ترنجبین و کاسنی و ... فقط وقت رو از دست میدید. زردی بالا میتونه روی مغز نوزاد تاثیر بذاره و عواقب بدی داره.

ترنجبین 3 تا 7 روز متوالی باید بهش بدیا با جوشونده تخم گشنیز

ممنون از همه 🥰

در کنار شیر خودت شیرخشک بهش بده شیرخشک خنکه زودتر خوب میشه شیرمادر گرم و سنگینه

راستی یه مهتابی هم بالای سرش روشن بزار

عزیزم تا میتونی بهش شیر خودتو بده هرچقدر میخوره بده لخوره که هی جیش کنه خودتم کاسنی وچیزای خنکی بخور