۵ پاسخ

عزیزم پسرمنم اینجوری بود صورتشو میخاره وقرمزشده بردمش دکتر گفت چونکه خودم زیادلبنیات خوردم الان یک هفته خیلی کم میخورم صورتش کاملا خوب شده.
ولی روزی یک قرص کلسیم خودم میخورم

پسرمنم ۳ماهست اینطوریه .یه جا خوندم که دارن دستاشونو کشف میکنن کاری بهشون نداشته باشین و وقتی که دستاشونو میخورن ازشون نگیرین بزارین ازش لذت ببرن 😋

عزیزم اونام مثل ما هستن،حتما صورتش میخاره.خودتون هم سر و کله و هم صورتش رو روزی یکی،دوبار دست بکشید.دختر خودمنم همینطوره

وای وای پسر منم .چرا اخه؟ من فکر میکنم صورتش میخاره چون قرمز شده

شاید الرژی داشته باشه ک خارش گرفته