۶ پاسخ

ترس نداره که همون موقع درد داره یکم بعدش خوب میشه...میشه نری ولی اگه بری کمک میکنه زودتر زایمان کنی

سلام...تا معاینه لگن نشید نمیتوند تشخیص بدند که چقدر دهانه رحمتون باز شده..ترس نداره اگه ریلکس باشید درد نداره...

منم خیلی میترسیدم ولی قبل زایمان زدوسه بار رفتم اصلا دردی نداشت

اگه طبیعی بخوای باید بری اگه سزارین بخوای نمیخواد

اگ سزارین میخوای بشی لازم نیس بری،وای مثل معاینه ساده هست فک نمیکنم عجیب غریب باشه

منم خیلی میترسیدم چهارشنبه شب رفتم برا معاینه ولی اصلا درد نداشت خیلی راحت بود بخدا