۶ پاسخ

دخترمنم کولیک داره همینطوره یه شربت سی لاکت براش گرفتم میوه ای بهش شبی یه قاشق چایخوری میدم صبح مدفوع میکنه

سلام عزیزم نه دکتر نمیخواد . یه شیاف گلیسیرین کودکان بزار شکمش زود کار میکنه

چرا پشت گوش انداختی؟ ببرش دکتر. اگه بچه کامل شیر خودتو میخورد تا دو هفته مجاز بود که مدفوع نکنه اما چون شیر خشک میخوره خطرناکه

یکم روغن زیتون بزن جای مقعدش سر گوش باکن و روغن بکن بزن جای مقعدش یکم برتو روغن سریع شکمش کار میده
یا ترنجبین یک ق مرباخوری تو یک استکان اب بجوشون با نبات بهش بده اون سریع کار میندازه شکمو

عزیزم اگه شیر خشک میخوره باید آب هم بدی ،سی سیسی آب قند بده در روز بهش ،شکمش دورانی ماساژ بده ،پاهاش دوچرخه بزن،روغن ام سی تی هم میتونی بدی تو شیرش بریزی هم وزن میده هم کمی شکمش راه میندازه،ولی اگه خواستی روغن زیتون یا بادام بدی حتما تست کن آلرژی نداشته باشه،به نظرم بهتره ندی.
اگه همه این ها تاثیر نداشت میتونی یک چهارم شیاف گیلیسیرین براش بزاری،زود پی پی میکنه،دختر منم یبوست داشت همه این کارارو میکردم براش،آخر شیرش عوض کردم خوب شد.

نه یه کم روغن زیتون توشیرش بریز یاروغن بادوم شیرین بهش بده خوبه