۳ پاسخ

ولش کن بچه رو بذار بخوابه،گرسنه بشه بیدار میشه،اشتباه ترین کار بیدار کردن بچه ست،افت قند مال روزای اول تولده از اون به بعد بچه هروقت بیدار شد شیر بده،هی بچه رو بیدار بکنی بچه روز و شبو گم میکنه بعد دردسر میشه،من از اولم بیدار نکردم از ۴۰ روزگیم ۱۲ میخوابید تا ۷ صبح اینطورا

باید سه ساعت یکبار بیدارش کنید و گرنه قندش میوفته

وقتی دوماهه باشه باید سه ساعت ی باربهش شیربدی اگ بیدارنمیشه توخواب بهش شیربدین نوک سینتون روبزنید ب لپاش ولپاشوبادست نوازش کنید دهنشوبازمیکنه