۵ پاسخ

نزدیکی اونم تو هفته 8؟؟؟ عزیزم نکنید این کارا رو. ارزش استرس کشیدن و خدایی نکرده مشکل پیدا کردن داره آخه؟ سه ماه اول نزدیکی ریسک داره اونم تو هفته شما که قلب تازه تشکیل شده و حساسه

۳ ماه اول تعطیل کن من نمیدونستم رعایت نکردم جفتم الان پایینه
ممنوع کرد برام

سلام عزیزم میدونستی تا۳ ماهگی خیلی خطر داره؟ رفیق من توی ماه دوم بوده بعد از رابطه بیچاره خون ریزی کرده و بچش سقط شده...

ان شالله که چیزی نیست عزیزم... و حالتون خوب باشه

عزیزمن وقتی کمرت درد میکنه آخه چرا نزدیکی.. حالا استراحت کن خوب میشی ایشاالله

سلام چقد ریسک مکنید من دکترم گف سه ماه اول نداشته باشین ولی من قراره کل بارداری نداشته باشم