۶ پاسخ

سلام عزیز دلم اصلا نگران نباش اینا طبیعی هستن خوب میشن از دختر منم زیاد بود هی کم شد الان همچنان قرمز میشع ببر دکتر پمادت بده خوب بشه

دکتر نبردیش؟

احتمال اینکه غذایی با طبع گرم یا سنگین خورده باشی هست که اینجوری میشه
بی تابی نمیکنه

سلام عزیزشایدزیادبوسش کردین بتامتازون چشمی ازداروخونه بگیر براش دختره منم اینطوری شده بود اونم زدم خوب شد

برای پسران همینجوری شده دکتر گفت چون گرمی میخورم اینجوری شده

دست نزن عزیزم برای دختر منم بوده دکتر گفت از بین میره

اخی الهی بیشتر دور چشاش زده شاید چشاش عفونت کرده عزیزم ببرش دکتر