۵ پاسخ

عزیزم اصلا نترس .فقطباید مرتب چک کنی و هر ۴ساعت بهش استا بده
۳۷.۲ به بالا تب محسوب میشه
هم زمان تن شویه کن ..یعنی یه پارچه رو با اب ولرم حتما مرطوب کن و مرتب بکش زیر بغل و دور کشاله رون و روی شکم
اگه تب بالا رفت مایعات زیاد بده و لباساشو کم کن
اگه دیدی قطره فایده نداره و تب بالا میره شیاف براش بزن (شیاف ۱۲۵ اطفال) حتما میاره پایین .

دکترشم گفت فرقی نداره شیاف ۱۲۵بزارعالیه خیلی بهترازاستامینوفنه

نه عزیزم هیچ خطری نداره دخترمن ازنوزادیش قطره نمیخوردهمه طعمی براش گرفتم فایده ای نداشت

نه بابا چه خطری همیشه داشته باش بگو شیاف کودک بزار تو خونه همیشه واجبه

سلام عزیزم نه خطری نداره اما بهتره بعد ۴۸ ساعت تب ببری دکتر