۶ پاسخ

والا بچه من بیشتر دوست داره بخوره 😅
و من بغلش کنم
البته خیلی از دوستام بچه هاشون از ۶ ماهگی ب بعد استفاده کردن

خیلی عالیه هر دفعه قشنگ نیم ساعت ۴۰ دیقه باهاش سرگرمن
من خودم درست کردم با حلقه ورزشی عروسک و جغجغه هاشو بهش آویزون کردم

من موزیکالشو دارم از دو ماهگی بچمو میزارم توش خوب باهاش بازی میکنه و سرگرم میشه

نه خیلی شاید یه ربع اینا بازی کنه البته مدلای مختلف داره من سادشو گرفته بودم اونایی که موزیکالن فک کنم بهترباشه اما خب کمی گرونه و بنظرم کاربردشم کمه بچه شاید یکی دوماه ازش استفاده کنه اونم تکراری میشه زودبراش

من تو سیسمونی گرفتم اصن انگار نه انگار یدقیقه اویزاشونگا میکنه میگ بغلم کن. اما از بعضیا شنفتم ک بچشون خیلی خوب بازی میکنه با تشک بازی

دختر من در حد ده دقیقه سرگرمه باهاش به نظرم استخر توپ بهتره اگر میخوای هزینه کنی