۶ پاسخ

عرق شاشترن بده بهش قبل خواب بذار اروغ بزنه بعد بخوابه ‌.اونوقت راحت میخوابه.اصلانم شب بیداری بچه عادی نیستش

دریچه معدشو هم شل میکنه اسید معدش میاد بالا دچار رفلاکس میشه

اگه فک میکنی بخاطر دل درده اره موثره

عرق نعنا تنده معده بچرو ازیت میکنه گناه داره نده بهش ادم بزرگا هم با خوردن عرق نعنا ازیت میشن

اگه دلدرد داشته باشه موثره وگرنه نده بهش ، پسر منم شبها بیدار میشه دکتر گفت طبیعیه کاملا

اگر دل‌درد داره غذای نفاخ نده و قطره دایمتیکون بگیر عرق نعنا معده بچه رو میسوزونه