۷ پاسخ

مواردی که در انومالی بررسی میشن در غربالگری اول بررسی نمیشه،تصمیم دکترت تعجب اور بوده یا خودت پافشاری برای نرفتن کردی🤔

عزیزم بروخدایی نکرده چیزی باشه یه عمرپشیمونی فایده ایی نداره توک میخای هزینه کنی یکم بیشترهزینه کن ستون فقراتش قلبش کف پاتعدادانگشتاش روده معده کبدقلب و......همه چیشوچک میکنن خدایی نکرده مشکلی باشه سقط بروخاطرخودت روراحت کن بنطرم

سونو آنومالی ربطی به غربالگری اول نداره قبل کلیه ستون فقرات انگشتا اینارو چک میکنن بنظرم حتما برو

سونو آنومالی ربطی به سونو اولی نداره همه اعضای بدنش چک میشه، در کل میل خودته که بری یا نه ولی اگر از نظر مالی مشکلی نداری ۱۸ هفته و یکی دو روز بودی حتما برو آنومالی رو

حتما برو انومالی غربالگری اول من همه چی خوب بود اما دو روزه انومالی دادم میگن بچه باید سقط شه مشکل داره

اره تمام مراحل غربالگری توی هررفته رو انجام بده حتما..چون با رشد جنین خیلی چیزا مشخص میشه..

واسع اینکه جنسیتش معلوم بشع نمیخوای بری ینی؟🤔