۴ پاسخ

گلم درست وقتایی ک موقع خوابشه بزارش رو پات تکونش بده پستونکشو بزار دهنش واسش لالایی بزار دستاشو بگیر درسته یکی دو دقیقه گریه می‌کنه اما دستاشو ول نکن من دخترمو اینجوری میخابونم

حتما ادامه بدين
چون ممكنه تو موقعيتي باشين كه نشه تو پتو يا گهواره بخوابه خودش خيلي اذيت ميشه

عیب نداره یکم بی قراری طبیعیه دیگه پسر منم ب شدت بغلی بود کم کم عادتش دادم روی زمین الان تشکشو کف اشپزخونه پهن میکنم اون با وسایلش بازی میکنه من کارامو میکنم اوایل خیلی گریه و جیغ و داد میکرد ولی من مقاومت کردم

عزیزم سعی کن به خوابیدن خودش عادت بدی چون روی پا یا شیر خوابوندن بدترش میکنه کنارش دراز بکش و بزن به پشتش من بچمو از روی پا برداشتم و میزنم به پشتش خیلی راحت شدم از این لحاظ براش صدای سفید بزار مثل صدای موزیک بی کلام تا باهاش بخوابه