۶ پاسخ

نگران نباش ایرادی نداره ولی اگه تنگی نفس داری دو ماه اخرو حتما فشارتو چک کن چون تنگی نفس واسه بعضی ها طبیعیه ولی واسه بعضی مامانا مث من به خاطر فشار بالاس فشار خون بالا هم خیلی خطرناکه مواظب باش ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد

خوشبحالت 😁😁😁😁😁😁منک دائم حالت تهوع دارم

من از اول علائم نداشتم تا اینکه دو سه روز بود یه کم حالت تهوع داشتم دیروز اصلاااا حالت تهوع نداشتم سینه دردمم خوب شده بود، خیلی نگران شدم تا اینکه همسرم اومد خونه بهش گفتم بیچاره برد یه عالم جا چرخوند که سونو بدم آخرش ساعت ده شب یه جا پیدا کردیم که خدا رو شکر نی نی سالم بود😅 قلب کوچولوشم تشکیل شده بود تو شش هفته🤩

اره طبیعیه خوشبحالت نگران نباش همه که باهم یکی نیس

بله گلم بعضی ها ویار ندارن طبیعیه
خوشحال باش وخداروشکر کن🙂

اره کاملا طبیعیه برو خداروشکر کن که ویار نداری😂💓