۵ پاسخ

بذاریدش تو کالسکه تو محوطه پارکینگ یا حیاط دورش بدین.بچه ها هم خسته میشن تو خونه.
پسر من با قابلمه.قوطی و کلا چیزایی که بهش ربطی ندارن خوب سرگرم میشه😬

سلام عزیزم شما تنها نیستی منم این مشکلو دارم وخیلیای دیگه از مامانا بخاطر کرونا چون بیرون نمیریم کلافه شدیم بچها هم دوست دارم برن بیرون که نق میزنن سعی کن
با رعایت بهداشت ببرش بیرون مثلا ی پیاده روی ساده یا ی جای خلوت
خلاصه دزر طول روز ی کاری کن خسته بشه هم می‌خوابه هم غذا میخوره انرژیش که تخلیه بشه

من اهل نق زدن نی خیلی دختر گلیه . ولی غذا نمیخوره منم اعصابم ضعیف شده

ما نیز هم..
فقط یه کم موقع نق زدناش آروم باش نفس عمیق بکش..یه کم وابستگیشون تواین سن بیشتره حس میکنم میترسن همش دنبال مامانشون میرن
خدا توانمون زیاد کنه

دقیقا مث پسر من
ب ی برنامه کودک عادتش بده یا جلوش اسباب بازی و قاشق و ظرف بریز سرگرمشه