۵ پاسخ

سلام عزیزم اگ شیر خشکیه پیمانه شیر خشک زیاد نریز تو آب جوش که رو معدش سنگین نباشه چون اگ زیاد باشه بالا میاره عین ماست میشه برا درست کردن فرنی یه قاشق غذا خوری آرد برنج با یه فنجان آب با یه کوچولو نبات سفید بزار رو گاز رو حرارت ملایم اینقد هم بزن تا غلیظ شه سرد که شد یه پیمانه شیر خشک اضاف کن بش

زیاد بالا آوردن نشونه رفلاکسه دکترشو عوض کن🤔

اب جوش.
ارد برنج
نبات یا شکر
شیر مادر یا شیرخشک دو پیمانه
ابجوش نصف لیوان،ارد یه قاشق برنج خوری سرصاف، نباتم دوتاتیکه.

دکترش رو عوض کن
کدام شهری!؟

عزیزم رفلاکس داره دکتره حالیش نیست