۶ پاسخ

سرهمی تو بیمارستان نمیزارن بپوشونی اینم لیست میتونی استفاده کنی

اره شیشه شیر حتما ببر.من شیر خشکم لازمم شد که از دا وخانه بیمارستان خریدم.چون روز اول شیر نداشتم،بیمارستانم میگفت فقط شیر مادر،بچم طفلک هلاک شد اینقد گریه کرد
لباس هم سرهمی بذار هم بلوز شلوار
پتو بچه
دمپایی برا خودت
۱۰تا مای بی بی
کمپوت گلابی
لیوان ۱بار مصرف قاشق چنگال
خشک کن بچه
وسایل شخصی خودت

شیشه که ببر
خدا نکرده شیر نداشتی آب قند بدی یه کوچولو که بچه ضعف نکنه
۱ دست لباس
آره مای بیبی ۱ بسته بسه
دستمال مرطوبم ببر

منم چندروز پیش بستم شیشه شیر و پستونک برداشتم و ودست سرهمی یه شلواروشورت ویه تاپ و بلوز جلو دکمه برداشتم حدود 6یا7 تا ماي بيبي، يه خشک کن، بند ناف، کلاه، دستکش، جوراب، دستمال مرطوب، دستمال کاغذی، یه بسته نوار بهداشتی و 3تا شورت هم واسه خودم برداشتم و شونه ولوازم آرایش و اینه و...

دویاسه دست لباس ببرهم سرهمی هم بلوزشلوارهرکدومودوسداشنی بده بپوشونن شیشه پستونک شامپوبچه دستمال مرطوب مای بیبی هم یه بسته کافیه اگه تموم کردی ازهمون جامیگیری فعلاهمینایادم اومد

سرهمی تو بیمارستان نمیزارن بپوشونی اینم لیست میتونی استفاده کنی