۷ پاسخ

سلام گلم از عوارض امپول بی حسیه باید مایعات زیاد میخوردی چطور بهت نگفتن؟
منم گردنم داشت میترکید پرستار بهم گفت مایعات نخوری واستراحت نکنی تا دوسال این درد باهاته خداخیرش بده من همون چند روز اول داشتمش

سلام از آمپول بی حسیه...کتف من همون اتاق عمل گرفت..دکتر گفت ازآمپوله...من بیمارستان کیسه آب گرم گذاشتم سریع خوب شد...یکماه بعد رفتم حموم اومدم دوباره گرفت و خیلی درد داشت...دوباره با گرما و کیسه آبگرم درمان کردم.

بیشترش از همون خم شدن و شیردهی عزیزم منم همین جوری ام اگر موقع عمل بیحس شدین نباید زیاد کمرتونو حرکت میدادین احتمال حرکت دادین ک اینجوری شدین سعی کنین یه تکیه گاه درست کنید ک خم نشید شیر بدید و اینکه از هر دوتا سینه تو شیر بدید هر ۲۰ دقه سینه تونو عوض کنید

سلام نسکافه زیاد بخور منم مثل شما بودم ولی نسکافه زیاد خوردم خوب شدم برای ساکت شدن دردش هم شیاف میزدم

سلام گلم استراحت نکردی بعد زایمان ؟
شاید سرما زده
یه مدت ببند و گرم نگه دار

عوارض امپوله منم همینجوریم هم سر پسرم اونجوری بودم هم الان سر پسرم تا ۵ سالگیش این درد باهام بود الانم دارم

راست میگه شاید از شیر دادن باشه منم تا دوماهگیش ک ازسینم شیر میخورد نگم برات دور ازجونتون کمرم کتفم گردنم تماما درد میکرد