۶ پاسخ

سلام عزیزم من هفته هفتم هستم چون زیرشکمم دردداشتم دکتر گفت فعلانزدیکی نداشته باشیم بایدحتماازدکترت بپرسی

سلام گلم اگرلکه بینی یاخونریزی نداشته باشی هیچ موردی نداره

عزیزم من تو هفته 6.7ام بودم بعد رابطه داشتم یهو خون ریزی شدید کردم خیلی شدید یه شب بیمارستان خوابیدم گفتن جفتت اومده پایین خیلی خطر ناک بود واسم استراحت مطلق نوشته حتما با پزشکت در رابطه با رابطه مشورت کن واس من این مشکل پیش اومد دیگه هم نمیتونم رابطه داشته باشم

عزیزم درسته میگن دخول کم باشه یا شدید نباشه و ... رابطه اشکال نداره به نظرم ۳ماه اول نزدیکی نداشته باشین بهتره من دفعه پیش باردار بودم همه چی خوب پیش میرفت یبار نزدیکی داشتیم از غروبش همش لک بینی کردم تا این که چن روز دیگ بیشتر شد با اینکه شیافم استفاده کردم دور از همه سقط کردم بخاطر همون الان خیلی مواظبم چون به پشیمونی بعدش نمی ارزه ادم خیلی غصه میخوره♥️

من لکه بینی یا خونریزی نداشتم اما بازم دکترم گفت سه ماه اول نزدیکی ممنوع. فکر کنم برای اینکه ریسک نباشه گفت

بهتره شدید نباشه و دخول کامل انجام نشه و ب خودت فشار وارد نشه😉