۱۵ پاسخ

اول بندازش رو شکم رو دستت پشتشو ماساژ بده بعد پنج دقیقه بلندش کن بنداز رو سینت یا شونت پشتشو ماساژ بده ،
پسر من فقط با بلند کردن اروغ نمیزد دکترش یادم داد رو شکم بندازم اول ،حالا میزنه

وای مشکل منم هس.شده ۲۰دقه یابیشتر بگیرم رو شونم بزنم پشتش اصلاااا آروغ نمیزنه و بعدش همش توخودش میپیچه یابالا میاره 😭

توخواب اصلانگیر بیدارم بغلت کن پشتش بزن

عزیزم بعضی بچه ها خیلی بد اروغ میزنن

سلام بچه را بزار سر شونه هات بزن پشتش تا آروغ بزنه

عزیزم بعد از شیر خوردن سریع رو کتفتون بزارید و بین دو تا کتف های بچه یکم پایین تر محکم بزنید حدودا تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه و بعد از کمی زدن پشتش رو ماساژ بدید اگر هم دیدید نمی زنه می تونید روی دستتان بگیرید جوری که سر کودک سمت آرنج باشه و شکم و پاهایش روی کف دست بعد آروم بزنید پشتش اگر بعد ۱۵ دقیقه باد گلو نزد مشکلی نداره و احتمال دل پیچه و بالا اوردن و ... هم خیلی کم میشه .

یعنی منظورت اینه که نمیدونی چجوری بچه رو بگیری؟

به شکم بخوابونش رو یکی از دستات.. با اون دستت آروم بزن تو کمرش.. خیلی آروم..

تو حالت ایستاده باشی آروغ گرفتن خیلی راحته سرشو بزار رو شونت اروغشو بگیر یکم صبور باش بعضی بچها دیر آروغ میزنن

بذا رو شونت بزن پشتش یا ب شکم بذارش رو ساعد دستت بزن پشتش یا ماساژ بده

بزارش رو شونه هات اروم با تو انگشتت پشت گردنشو تا پایین بمال بعضی بچه ها دیر عارق میزنن

بچه روبغل کن سرشوبذار جای شونه ات پشت کمرش بزن چندتا میزنه

پشتشو اروم ماساژ بده بعدش یه ذره اروم بزن ازپشتش آروغ میزنه

رو شکم روی پاهات بخابون پشتشو ماساژ بده

بعلش کن بزن اروم پشتش میزنه
یا بندازش روی دستت برن اروم پشتش
تواینتزنت بزن کامل بهت میگه عزیزم