۵ پاسخ

من قبلش استا دادم پماد تتراساکلین باید بزنی منم روز ۴ شستمش

عزیزم استامینوفن حتمابده قبلش آرومش میکنه دردش کمتراحساس میکنه

سلام من قبلش ندادم بعدش که گریه کرد ۲برابر وزنش دادم تا چهار روز هم نشستمش
نه دستو پا که میزنه نمیشه جلوشو گرفت فقط مواظب باش وقتی پوشکشو عوض میکنی خودت دستت نخوره بهش من وازلین مارک وی میزدم فک کنم تاثیری نداشت بعضیا روغن زرد میزنن میگن خوبه

تاسه روز اول آب نخوره. خود دکتر پماد میده معمولا بعد ختنه کردن استامینوفن میدن

عزیزم همون دکتری ک میخاد ختنش کنه بهت میگ و دارو خواب آور و چرک خشک کن و پماد مسکن مینویسه بخر برا گل پسرت استفاده کن بخدا من یادم رفته چ اسمشون بود