۵ پاسخ

فکر نکنم مشکل معده خودت به شیرت ربط داشته باشه ولی برا دلدرد دخترت میتونی رازیانه دم کنی بخوری هم نفخ رو از بین میبره هم مقدار شیرت رو زیاد میکنه. من از روز بدنیا اومدن دخترم تا الان هر روز یه فلاسک یک لیتری دم میکنم و در طول روز میخورم و خیلی راضی بودم تا الان

حبوبات کم بخور .مرکبات اصلا نخور .ماست پاستوریزه بخور اونم کم لبنیات نخور
گوجه اصلا نخور .رب گوجه هم کم بریز تو غذا. اگه معدش ترش میکنه اصلا عرق نعنا نخور و بهش نده .چای بابونه بخور اویشن بخور

منم پسرم اینجوری بود هیچی نمیخوردم ک نفخ داشت فایده نداشت بعد هر غذایی یه لیوان رازیانه دم کن بخور با نبات توی همه غذا هات هم از زیره استفاده کن

معده ی خودت ترش کنه ربطی به شیرت نداره مگه چیز بدی بخوری چیزای تند شور ترش چایی نوشابه کافئین بزار کنار

پونه دم کن بابونه هم خیلی خوبه یا عرق نعناع نبات با چای کم رنگ