۳ پاسخ

سلام نه عزیزم نگران نباش من یه روز هست خیلی تکون میخوره شده دوروز تکوناش،خیلی ملایم وکم بوده

عزیزدلم اصلا نگران نباش برو بهداشت محله صدا قلبشو گوش کن بامشاور صحبت کن که استرست کمتر بشه نذارفکروخیال منفی بیاد تو ذهنت به چیزا خوب فکر کن چون الان تنها کسی ک میتونه حالتو خوب کنه فقط خودتی ❤

وای خدایا نکن این فکرارو.جنین وقتی بزرگ میشه حرکتاش کند تر میشه چون فضای حرکتش کمترمیشه.اصلا نگران نباش واسترس نداشته باش.دوست داری برو نوارقلب ازش بگیرن.ولی اصلا نگران نباش مامان جان