۵ پاسخ

نه عزیزم چه مشکلی من ازپنج‌ماهگی دادم دکترم بردم گفت مشکلی نداره نگران نباش شمام👍🙏🥰

منم ۱۳ اسفند میشه ۵ ماه منم شروع کردم ۵ روزه توی مطالب اپلیکیشن مطالبی در مورد شروع غذای کمکی که چه زمانی شروع کنیم خوندم و دیدم پسرم بیشتر شرایطشو داره که شروع کردم بخون اون قسمت رو

بهتر لود ک با دکترش مشورت میکردی گلم ولی دیگ حالا ک دادی نوش جوتش.

منم باید کم کم شروع کنم دخترم وزن نمیگیره شیر خودمم خوب نمیخوره دیگه به شیر خشکم لب نمیزنه

عزیزم ۵ ماهش تموم میشه یا تازه میشه چهار ماه یک روز تو ۱۷ اسفند ؟