۴ پاسخ

سلام. عزیز اگر عفونت کرده. هرشب قبل از اینکه بخوابه یکم بخور خاکشیر بهش بده. باعث میشه ک عفونتش برسه و سریعتر خشک میشه. ب اینصورت ک چندتا حبه زغال میذاری تا داغ و قرمز بشه. بعد بذار شون تو بشقاب و روشون خاکشیر بریز و با فاصله یکم پنبه میگیری بالای دودش و روی قفسه سینه و گوشاش و سرش میذاری. خودشو هم میتونی ی روسری روی سرش بندازی و بگیری روی دود. سعی کن دود توی هوای اتاقی ک می‌خوابه پخش باشه تا نفس بکشه و باعث بشه عفونتش خشک بشه. برا گوش درد و گلو درد عالیه. من بچه اولم 5 سالشه هنوز هروقت مریض بشه براش دود میکنم.

دختر منم چند وقته گوششو میمالیه به شونس یا با دستش میکشه گوششو ینی عفونت داره ببرم دکتر؟؟؟؟ الان چند وقته خوبه

دختر منم تازه خوب شده یه کلاه نخی نازک بزار رو سرش اگه تب نداره مایعات خیلی زیاد بده سوپ شلغم بده خیلی خوبه

داروهای دکتر کامل بده وسوپ ومایعات هم زیاد بده 😊