۶ پاسخ

سلام دقیقا پسر منم اینطور شده قبلا خیلی خوب می خوابید، احساس میکنم نیاز به شیرش بیشتر شده من چون شیر خشک هم میدم الان تا صبح دو وعده میدم قبلا اصلا اینجور نبود مشخصه که گرسنه هست و نیاز داره

خب بچه هرچی بزرگترباشه بیشترمیخوره دگه واسه همین ببشتربیدارمیشه.بعدشم شایدشیرت سیرش نمیکنه واسه همین زود ب زودبیدارمیشه

سلام مامان جان
منم الان دخترم ۵ ماه و یک هفتشه، دو هفته ای هست که دقیقا این مشکل رو دارم
به نظر خودم سیر نمیشن که نمیتونن خواب ممتد داشته باشن
من از خواهرم پرسیدم گفت اصلا سیر نمیشه
و گفت حتما غذای کمکی شروع کنم و یا شیرخشک بدم
من چون روز اول شیر خشک دادم و باعث شد دخترم مدت زیادی نتونه دستشویی کنه ( ینی اینطور فکر کردم که از شیر خشک بوده) نمی‌خوام شیرخشک بدم، ولی کمکی رو می‌خوام به امید خدا شروع کنم
چون واقعا خواب نداره

سلام تو این ماه یه مدت اینطوری میشن مثلا دو هفته اینطورا بعدش ارووم اروم شیری که اخرین وعده شب میخوره رو بیشتر کنید درست میشه داره جهش رشدی میکنه نی نی

خب قبل از خوابیدن حسابی سیرش کن که دیگه وسط خواب بیدارنشه،چون از۴تا۶ماهگی باید کم کم شیر شبش قطع بشه وگرنه واسه دندوناش بَده

دختر من ۵/۵ ماهشه و چون رفلاکس پنهان داره و تو خواب فقط شیر میخوره میپره گلوش پس کم میخوره، ابن باعث میشه کم بخوره و سیر نشه و شبا بیدار شه