۸ پاسخ

سلام عزیزم ضربان قلبش چندبود؟حتما بازمیکنه چون ازوجودته الکی که نیست

من برعکس ام😔سونو گف دختر... اون عشق و ذوقی ک برای پسر داشتم برای این ندارم
هعی خدا منو بکشه

منم اینجوری بودم ولی پسرم از بس شیرینه حرکاتش توی شکمم از بس باهاش حرف میزنم و عکسای پسرکوچولوها رو دیدم حس میکنم دیگه اصلا دختر دوست ندارم

ارررره عزیزم جونتو براش میدی بچه ها ادم هیچ فرقی نداره هر کدوم هدیه خدان و شیرین تر موجود روی زمین🥰

عزیزم منم عاشق دختر بچه ام ولی تا حس کردم پسره کلا جوری دوسش دارم که انگار از اول فقط پسر بوده

مبارکه عزیزم .پسر داششتن ی حس حال دیگه به مادر میده بچه اولم پسره دوم دختر ان شاالله بعدیت دختر میشه

سلام عزیزم آنومالی دقیق تره

سلام
آره حتما باز میکنه
منم عاشق دختر بودم، ولی گفتن پسره
از اون روز یه جور دیگه دوسش دارم