۷ پاسخ

باروغن بادام شیرین و استطوخودوس مالش بده شکم رو جهت عقربه ساعت بعد هم از بالا به پاین با دو دستت کمرشم برعکس عقربه ساعت خودتم ترنجبین بگیر دم کن بخور حتی ازصافی رد کنی یه قاشق چایی خوری هم بدی به بچه هیچ عیبی نداره. یه ساعته شکمش کار میکنه

سلام موقع زور زدن پاهاشو بالابدین شکمش کار میکنه .ولی یه پنج دقیقه نگهدارین

نوک گوش پاک کن رو گلیسیرین یا روغن زیتون بزن آروم بکن داخل مقعدش اگه جواب نداد با صابون خشک آب نخورده امتحان کن اگه بازم جواب نداد برو دکتر البته تا شیش روز طبیعیه

نفخ کرده با روغن زیتون یا کرچک دلشا بمال و پشتشا با روغن بچه میتونی و چیز های نفخ دار نخور و شربت نفخم هم بهش بده

پدی لاکت بده، هرچند تو ماهای اول حتی یه هفتم کار نکنه عیبی نداره چون داره گوشت میگیره و چاق میشه

اگه شیر خودتو میخوره خودت ملین بخور

از شیاف گلیسیرین استفاده کنید