۶ پاسخ

دکتر میگفت اصلا تا ۶ ماهگی بچه رژیم نگیرید که همه مواد مغذی از طریق شیر به بچه برسه. منم نگرفتم. همین که شیر میدم الان وزنم عین قبل بارداری شده.

منم رژيم ليمومي گرفتم از ٣ماهگي دخترم

من خودم دارم رژیم میگیرم قبلا زیر نظر متخصص رژیم گرفتم دیگه می‌دونم چیکار کنم الان یک هفتس شروع کردم ورزش هم تو خونه انجام میدم

آخرین مهلت استفاده از تخفیف‌های استثنایی لیمومی رو از دست نده
تخفیف 60 درصدی برای مدت محدود از لینك زیر:
http://limoo.me/s1

منم از یه پیجی رژیم و ورزش کرفتم دو هفته س دارم کم و بیش انجام میدم بد نبوده تا الان دو کیلو کم کردم.

من از سایت لیمومی رژیم شیردهی گرفتم خیلی خوبه اصلا گرسنگی نداره