۵ پاسخ

تو قسمت ابزارها هست توهمین برنامه

خانما چرامن دفعه اول ب پسرم حریره دادم یبس شده بود

من شش تا بادام میذارم آبجوش بعد از سرد میگیرم پوستشو میکنم ریز رنده میکنم دوباره می کوبم..‌تو ی لیوان آب جوش سرد شده ی ق ارد برنج می ریزم هم میزنم می ریزم داخل پودر بادام ی تیکه نبات میندازم می ذارم روی گاز هم میزنم تا غلظتش خوب بشه

مثلا یه قاشق آرد برنج و پودر بادام باهم میریزی و نصف لیوان آب. اول بزار جوش بیاد بعد زیرش کم کن و اونقد هم بزن تا غلیظ بشه. فک کنم ۵ تا ۱۰ دقیقه بشه. چون اولین بار هست بهش میدی بادوم پوست ش بگیر تقریبا ۱۰ روز دیگه بادوما رو با پوست آسیاب کن

عزیزم همینجا تو دستور غذاها طرز تهیه حریره بادم هستش،