۳ پاسخ

مواد لازم

سن خوردن این غذا برای کودکان هشت ماهه و بزرگ‌تر در نظر گرفته شده و مواد اولیه برای تهیهٔ این غذا به شکل زیر است:

گوشت تکه‌ای، اندازهٔ یک عدد تخم‌مرغ یا ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخ‌کرده

یک قاشق مرباخوری ماش

یک قاشق مرباخوری عدس

یک قاشق مرباخوری برنج

یک عدد پیاز کوچک

یک قاشق غذاخوری سبزی آش شامل شوید، جعفری، گشنیز و تره

یک قاشق مرباخوری کره

طرز تهیه

برای پختن این غذا به ترتیب زیر عمل کنید:

عدس و ماش را بپزید.

سپس گوشت را با کمی پیاز و آب بپزید.

برنج را به آن اضافه کنید.

وقتی جا افتاد، سبزی‌ها و کره را به آش اضافه کنید.

پس از چند دقیقه جوشیدن، حبوبات پخته را هم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند و غذا جا بیفتد.

اگر غذا هنوز قوام مناسب برای کودک شما را ندارد، آن را کمی در مخلوط‌کن پوره کنید

اینم ادامش👇🏻👇🏻👇🏻

این بروشور رو مرکز بهداشت به من داد
هرماده ای رو ندادی دونه دونه با فاصله ی چند روز به غذاهاش اضافه کن.

گوجه هم بنظرم زوده چون حساسیت زاس بازم هرطور صلاح میدونی عمل کن