۳ پاسخ

دقیقا دختر منم همینه کل پاهاشو چنگ انداخته همش میخارونه منم سوال پرسیدم کسی جواب نداد نمیدونم علتش چیه...جدایی از اینا دخترم گردنشو هم میخارونه هر کی ام بغلش میکنه چنگ میندازتش

چه جالب منم خواستم الان این سوال رو بپرسم..والا نمیدونم حساسیت ب پوشکه🤔اخه علائمی از حساسیت نداره فقط با ناخنای خودش پاها و باسنش رو ناجور زخم کرده وقتی پوشکشو باز میکنم

فکر نکنم ربطی به پوشک داشته باشه.حتما همش پوشکش میکنی برا همینه تا بازش میکنی هوا بهش میرسه میخاره..گاهی وقتا بچه رو باز بزار تنفس داشته باشه.حالا اینکارو امتحان کن ببین چجوریه