۸ پاسخ

ن هیچ کدوم دردنداره

اصلادهیچکدومشون درد نداره. فکر کنم به بیمارستانتو کادرش ربط داره

نه عزیزم اصن درد نداره منم همش می ترسیدم اما چشم ب هم زدم دیدم سوندم وصله،

از من قبل عمل.گذاشتن بی حس هم نبودم

برا سوند اگه بدنتو شل کنی یه سوزش چند ثانیه ایه ، اگه بیحسیت بره اره درد داره، من دفعه سوم ماساژ بیحس نبودم درد داشت ولی قابل تحمله

سلام منم هفت روزه سزارین شدم
چهار بار بهم سوند وصل کردن بنظرم دردش زیاد نیست.
ماساژ بعد عمل با اینکه حسم کم بود ولی بازم دردش رو حس کردم

سلام ،اره سوند میزارن ،من تازه پانزده روزه سزارین شدم ،من بیحسی چند بارزدن ولی داخل کمرم نمیرفت مواد بیحسی به خاطر همین بیهوشم کردن ،بعد ماسارحمی که دادن خیلی خیای درد داشتم ،ولی اگه بیحس باشی اصلا متوجه درد نمیشی

ماساژ رحمی چیه؟؟