۶ پاسخ

اون شباتکون میخوره که نزاره مامانش بخابه😂

نه گلم مشکلی نداری من خودمم همین جورم بچمم پسره دقیقا همین جوریه مشکلی نداری سونو رفتی گفتن مشکلی نیست پس نیست
منم دقیقا بچم همین جوریه بیشتر شبا اخر شب تکون مبخوره

ببین دقیقا منم مثل شمام.بچم پسره همش توپهلوی چپه.شبا بین ساعت ۱۲ تا ۱ به شدت تکون میخوره

طول روز چون خودت فعالیت داری تحرکش کم میشه پسر من اصولا پای سفره و موقع خواب یادش میفته یه تکونی بخوری یکی میزنم زیر شکمم یکی توی دنده و معده یکی توی پهلو باز از اول شروع می‌کنه تا پنج دقیقه ای با هم مشغولیم

چ اشکالی داره مهم حرکتشه ک داره بچه من هنوزم هس شبا حرکتش زیاده روزا ما زیاد متوجه حرکتش نمیشیم کم کم حرکتشو بالاتر هم حس میکنی

سلام عزیزم مال من نی نی همش سمت راست تکون میخوره اصلا طرف چپ نمیره 😀طرف راستم هم صدا قارو قورش در میاد 😅