۶ پاسخ

ترنجبین هم خودت بخور هم چند قطره به نی نی بده .‌تند تند شیرش بده . آبجوش نبات هم عیب نداره

من شنیدم میگن بچه که زردی دارع ی دونه از اب انارو تو دهنش بریزید زردیش میره

پسر منم زردی داشت
گذاشتیم دستگاه. هر ساعت یکبار بهش شیر بده. من شیر خودمو قطع کردم شیر خشک دادم که بدونم دقیقا چقدر شیر میخوره یه وقت کم نباشه.
خدا رو شکر خوب شد.
فقط چشم بند و پوشک یادت نره. یک هفته است پسر من خوب شده

من دخترم ۱۰ بود براش قطره بیلی ناستر آوردم زودی خوب شد

عزیزم بچه من زردیش ۱۶بود ۳روز دستگاه گذاشتم ولی قطره بیلی ناستر هم میدادم بعد از ۳روز اومد رو ۸ .شماهم خودت خنکی بخور خاک شیر و شیر خشت وترنجبین بخور و مرتب بهش شیر بده هر چی جیش کنه زودتر خوب میشه

به نوزادتون شیر زیاد بدید هرچی بیشتر ادرارکنه زودتر زدیش میاد پایین