۵ پاسخ

فورا به پزشک مراجعه کنید

نترس عزیزم آروم باش ولی خیلی مراقب خودت باش.در اسرع وقت برو پیش دکترت تا شاید دارو برات شروع کنه.استراحت کن کار سنگین وخسته کننده هم اصلا انجام تده

نگران نباش .فقط باید خیلی استراحت کنی تا حداقل دوهفته دیگه بگذرونی.ولی برو دکتر تا آمپول برات بزنه

هرچه سریعتر برو دکتر ان شااللا که چیزی نمیشه منم مثل شمام اصن سعی کن حرکت نکنی فقط دراز بکشی اگه میتونی زیر باسنت بالشت بذار که بیای بالا خودتو به هفته های بالا برسونی چیزی نمونده 36دیگه بچه کامله ولی به دکترت بگو شیافی چیزی بهت میده یا امپول حتما برو تاالان که زحمت کشیدی

چرا پیش دکتر نرفتی عزیزم؟ زودتر برو پیش دکتر خب برات یه کاری بکنه انشالله چیزی نمیشه ولی دکتر نرفتی خیلی بده هااا همین امروز برو به نظرم