۱۱ پاسخ

عزیزم منم آخر ماه هفتمم
غذام عین قبله فقط تخم بلدرچین و شیره انگور و شیر و پروتئین بیشتر مصرف میکنم

عزیزم وزن نی نی تو هفته 32 چند بود اگه نرمال باشه مشکلی نیست همونایی که تا قبل میخوردی

مغزیجات خام ،میوه، غذاهای کبابی ،گوگل سرچ کن عزیزم یا از دکترت بپرس با توجه ب پرونده ات بهتر راهنمایی میشی

سلام عزیزم تجربه شخصی خودم و اطرافیانم مغزیجات بخور ماهای اخر وزن بچه خوب اضاف میشه

عزیزم پروتئین زیاد بخور
چیزای مضر به هیچ وجه نخور

بیشترین وزن گیری مال ماکارانی و انواع مغزیجات و سیرابی هستش و خیلیم مقوی

عزیزم پروتیین ومیوه و مغزیجات بخور شنیدم نوشیدن زیاد آب هم وزن بچه رو میبره بالا

فندق هم بخورعالیه معجزه میکنه

سلام میگن روزی یه دونه تخم مرغ ابپز دوتا گردو و یه قاشق عسل برای وزنگیری بچه عالیه

سلام‌گلم تخم مرغ بخور باروغن زیتون.. موز.. توت فرنگی.. هندوانه ..قارچ.

دلستر و میوه و گوشت گوسفندی