۶ پاسخ

فکر کنم از روز ۷ تا ۱۴ سیکل احتمال دختر شدن بیشتر میشه، ی روز قبل و بعد تخمک گذاری هم همینطور، ولی خیلی نمیشه روش حساب کرد

بستگی به زمان تخمک گذاریت داره

اره قبل تخمک گذاری احتمال داره ک بچه دختر باشه ولی فقط احتمالیه چون اگه خودت ارضا نشی و سردیجات هم بخوری احتمال دختر داری بیشتر میشه

ربطی نداره که آخه 🥺

ربطی نداره اصلا

اصلا روش حساب نکنیا. من همه این کارا کردم شد پسر😀. البته رو جفت چشمام جا داره . فقط سلامتی مهمه برام