۵ پاسخ

سلام عزیزم مکانیزم بدن هربچه باهم فرق داره نگران نباشین امان از اطرافیان که دانش اون کارو ندارن فقط به مادر استرس میدن

سلام خانمی من پسرم الان ده ماه و 13 روزشه هنوز یک هفته چهار دست وپا میره.. سه هفته هست و نیس ک میشینه..همون حدودام ک سینه خیز میرفت. ولی تا چهار دست وپا رفت یهو بلند شد وایساد و به دیوار و چیزی دست میگیره راه میره. نترسین به موقع اش همه کاری میکنه. من نزدیک 8 ماه بود هنوز گردن گرفت. اینقد گردنش شل بود ک نگم براتون. یعنی سر نمیتونست بچرخونه و بالا بگیره. یهو خوب شد ولی واسه گردنش خیلی بهم استرس دادن و ترسیدم.

عزیزم نگران نباش.نشستن وراه رفتن جزو موارد تکامله که پسرشما انجام میده.سینه خیز وچهاردست وپا جزو اصلی هانیست.پس نکران نباش

پسر منم شبیه پسر شماست

عزیزم به وقتش همه کار میکنن نگران نباش