۸ پاسخ

از سه تا پنج روزگی باید شروع کرد ولی انقدر روغنی و سنگینه که بچه سخت میخوره بهتره یه مارک غیر روغنی پیدا کنید که باز همون هم بد مزه ست

از ده روزگی عزیزم

ازسه روزگی باید بدین روزی ۲۵ قطره ..ولی اگه بچه تون زردی یا گرمی داره بهش ندین ..من پسرم هنوز زردی داره هنوز بهش ندادم

از۳روزگی بع بعد

به من بهداشت یک ماهگی داد وبی من قبلش ۲۰ روزگی به بعد میدام بهش برای رشدش خوبه ، روزی یه قطره چکان .

از ۱۵ روزگی میدن

از 3روزگی ک ببرین بهداشت بهتون میده از روزی ک واسه کف پا میبری میدن

پنج روزگی..یا ده روزگی