۱۶ پاسخ

من هر وقت خابه سعی میکنم کارام انجام بدم! ولی در کل نه😁😁😁 من همه روز حموم میرفتم ولی الان هفته ای دوبار یا ۳ بار ده حد یع دوش فقط،‌با مدیریت کرد، فقط دلم برای بیرون لک زده

ارره بچه ک خوابید میرم کارامو میکنم.. بعضی وقتاهم بیداره با خودش بازی میکنه کارامو میکنم راحته... مثل قبل نیس ولی بدم نیس

بله عزیزم به کارام میرسم با اینکه پسر 2 ساله و پسر 3 ماهه دارم اما به کارام میرسم، آقای همسر هم هیچ کمکی نمیکنه، ولی اعصابم خیلی ضعیف شده هر شب میگم فردا مادر مهربون تری میشم 😉

سلام من درس هم میخونم😁

من دوماه اول اصلا نمیرسیدم .چون دست تنها بودم.با اینکه شوهرم نگه میداره.بعدش دیگ کنار خودم تو اشپزخونه میزارم یا دور تر که منو ببینه ظرفامو میشورم و ..کارام و نصفه نیمه میتونم انجام بدم 😅

من دوتا بچه دارم چی بگم. دوتاشم پسر🤪🤪🤪پسر بزرگم ۵سالشه. خونه تکونی هیچ کاری نکردم هنوز

نه.. من حتی پسرم تو بغلم می‌خوابه و نمیتونم بذارمش برای همین نمیرسم.. خدا حفظشون کنه کارا هم انجام میشه

نه بابا من تا بیداره باید شیر بدم وقی هم میخوابه خودم خسته م

من که نگم دیگه🤕🤕🤕

نه بابا دلم برا خواب لک زده

نه ولی هر روز یه کار رو انجام میدم ک روهم جمع نشه

ن با اینکه همش پیش مامانمم و همش بچه دست مامانمه . ولی بخدا اصلا وقت ندارم حتی کرم بزنم 😄😄

سلام نه عزیزم پدرم دراومده

نه اصلا 🥲🥺.

اصلانمیتونم مث قبل به خونه واقام برسم

من خواهرم اومده بود پیشم بعد دوسال بنده خدا چقدر کمکم کرد مادر شوهرم اومد یه دعوایی راه انداخت خواهرم بیچاره رفت از دیروز تا حالا جوابمو نمیده