۶ پاسخ

بخاطر رفلاکسش ببردکتر اگه نبریش باعث الرژی میشه بعدا بچه هم وزن نمیگیره

سلام برا منم همینجوره فقط از دهنش میاد بیرون ولی دکتر گفت طبیعبه

رفلاکس ببر دکتر براش دارو بنویسه خودتم از لبنیات گاویی پرهیز کن.

دختر منم اینجوری میشه فقط وقتایی ک شیر خورده یا درحال شیرخوردن و زور میزنه پی پی کنه شیرا از دماغ و دهنش میاد بیرون دلیلشم اینه دریچه معدشون گشاده و شیر برمیگرده همیشه باید سرش و بالاتر بزاری و اروغش و بگیری

رفلاکس داره عزیزم ببر دکتر هنوز که به مری اسیب نرسیده

احتمال زیاد رفلاکس