۶ پاسخ

کسی میدونه چی میشه

من از 15 هفته حس کردم ولی بستگی به جفتت داره.اگه خلفی باشی از 16 به بعد میفهمی اگه قدامی باشه 22 به بعد

یعنی به جنسیت بچه ربط داره

بستگی داره از هفته 16 تا 24 بستگی به نوع جفت و عوامل دیگه بستگی دتره

خیلی متفاوته یکی اصا حس نمیکنه یکی هم مث من از ۱۵ هفته من از بعضیام شنیدم ک زودتر حس کردن فک کنم هم نیاز ب دقت داره هم هرچی چربی شکم کمتر باشه راحت تر بشه حسش کرد

دهم به بعد،ولی من هفته ۷یه نبضای ریزی زیر شکمم حس کردم رفتم سونو که قلب تشکیل شده بود