۸ پاسخ

صد در صد دردناکتره .اخه با یه پا درد مقایسش میکنی

وقتی پاتون میگیره سریع جلوی پا یعنی سمت انگشت رو بدید بالا اینجوری ماهیچه پشت پا که گرفته سریع آزاد میشه

عزیزم درد زایمان طبیعی با هیچ چیز قابل قیاس نیس.البته بگم میتونی اززایمان بی درد استفاده کنی ومتوجه نشی

زایمان خدا یه قدرتی بهت میده که بعدش دردش یادت میره

امیدوارم پیاممو بخونی ‌ بخاطر کمبود کلسیم و منیزیوم هست که اینجوری گرفتگی پیدا کردی به دکترت اطلاع بده

وای این درد وحشناکه منم اینطور میشم..به نظرتون طبیعیه؟

سلام...دوبرابر..دل درد ..پریود هس..البته بعضیا خوشزاهسن..مثلا مامان من میگه کل کارهای خونه رو میکردم بعد میومدم مینشسم ماما میاوردن که پیشش باشه میخاسه زایمان کنه میگه فقط یه کم پاهام درد میگرفت..حالا منم برا بچه دومم فقط روی هم یه ساعت درد کشیدم..

اوف نگو منم این دردو تجربه اش کردم خیلی بده خیلی