۶ پاسخ

سلام اصلا طبیعی نیس حتمابرودکتر

سلام ختما به دکترت زنگ بزن بگو چون من اصلا درد نداشتم....

اینا طبیعی هسش منم الان ده روزه زایمان کردم بچه سومه باسنم دردمیکرد جای بخیع ورم کرده بودنمیتونستم بشینم اما زیرشکمم دردنمیکردشمااگه زیرشکمتون دردمیکنه توشکمتون خون لخته کرده بعدزایمان باید خوب شکمتونو فشاربدن تا هرچی اضافی بیادازبدنت حالاشمامیتونین حوله گرم کنین بزارین زیرشکمتون واسع دردهات هم شیاف بزار و زیادنشینین

واااای اینجا همه ناله میکنن از بعد از زایمان طبیعی بعد وقتی یکی ازشون می پرسه زایمان طبیعی خوبه یا نه همه میگن عالیه....سه روز بعد بلند شدیم....کار میکردیم......نمیدونم چکار کنم واقعا 😭😭😭😭😭

من سه روزه زایمان کردم
درد دارم
به سختی بلند میشم میشینم

اره همش طبیعیه ،منم داشتم ب مرور کمتر میشه