۴ پاسخ

رفلاکس باعث میشه نوزاد نتونه راحت شیر بخوره شاید گشنه بمونه شاید هم کولیک داشته باشه

چه ربطی داره چون استفراغ نمیکنه دارو تجویز نکرده!! دکترش و عوض کن،رفلاکس اگه درمان نشه معده ی نوزاد و داغون میکنه،پسر منم استفراغ نداره ولی رفلاکس داره،دکتر هم شیرخشک ای ار تجویز کرد هم قطره هم قرص

مال رفلاکس نیست حتما جهش مغزی داشته براش شعربخون اهنگ خشکلوواروم بزار ببرش حمام حتما قنداقش کن

برای من پسرم بالا میاورد شیرخشک ببلاک ای ار نوشت دادم دیگ بالا نیاورد دارو هم نمیخواست بستگی به بچت داره